Välkommen till Stayhot. Vi är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i storköksbranschen. Vi tillverkar högkvalitativa varmhållningsprodukter till restaurang, hotell och storkök som håller måttet för kökets hårda tag.

Genom en kombination av egenproducerade produkter och nära samarbeten med några av de mest respekterade företagen i branschen eftersträvar vi att kunna erbjuda ett gediget sortiment till våra kunder.

Lobelius Interiör
Lobelius Interiör
Lobelius Interiör

Vare sig storlek eller typ av projekt arbetar vi flexibelt och nära våra kunder för bästa resultat. Vårt fokus på starka samarbeten har lett till många meningsfulla kundrelationer genom åren.

Vår gedigna kunskapsbas kompletteras av en passion för nyskapande idéer och en vilja att erbjuda produkter som på bästa sätt kombinerar tradition och innovation.

Har du någon fråga eller behöver du hjälp med ett specifikt projekt? Slå oss en signal eller skicka över ett mail — vi finns alltid tillgängliga att besvara dina frågor och funderingar.

Om ni har vägarna förbi är ni varmt välkomna till vårt nya företagshus, med lager, produktion, kontor & utställning, allt under ett tak. Kaffet är (nästan) alltid malet & nybryggt!

Har du några frågor? Bra! Ring oss så hjälper vi dig med ditt projekt.